Producători

Despre Noi - HYDROTECH

 

Înfiintata în 2004, firma noastra a aparut din necesitatea de a acoperi un gol existent în piata româneasca de accesorii navale pentru ambarcatiuni sportive si de agrement.

 

Tinând cont de conditiile specifice ale zonei în care ne desfasuram activitatea  si de tendinta generala de expansiune a pietei de ambarcatiuni sportive si de agrement, a pietei motoarelor marine în general, inbord si outbord cât si a turismului în Delta Dunarii, dorim sa venim în întâmpinarea armatorilor, a operatorilor de turism detinatori de ambarcatiuni si a utilizatorilor de ambacatiuni sportive si de agrement cu o oferta cât mai variata de accesorii navale din cele mai variate categorii.

 

În acest sens, în prezent suntem importator DIRECT al unor firme renumite în Europa în domeniul accesoriilor de ambarcatiuni.

 

Deoarece domeniul naval este mai restrictiv din punct de vedere al normelor de constructie, montaj si punere în functiune a diverselor sisteme si accesorii navale si de exploatare ulterioara a acestora, personalul nostru este în permanenta legatura cu Autoritatea Navala Româna prin Inspectoratul Tehnic Certificare Nave Tulcea.


În consecinta, la orice problema tehnica legata de echiparea unei nave putem sa oferim clientilor nostri o solutie viabila, atât tehnic cât si financiar.

 

Mentionam ca produsele importate sunt certificate si agreate de catre autoritati navale recunoscute în domeniu. (ex R.I.Na. Germanischer Lyold, Bureau Veritas - Marine Division, Llyold`s Register, etc).


Coş  

produs (gol)